اخبار و اعلانات

کسب رتبه بین المللی در سال 1401

پیرو اعلام معاونت پژوهش و فناوری، کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، براساس آیین نامه نشریات علمی مصوب اردیبهشت 1398، دوفصلنامه علمی رستنیها در ارزیابی سال 1401 موفق به کسب رتبه "بین‌المللی" گردید.

کسب رتبه بین المللی در سال 1400

پیرو اعلام معاونت پژوهش و فناوری، کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، براساس آیین نامه نشریات علمی مصوب اردیبهشت 1398، دوفصلنامه علمی رستنیها در ارزیابی سال 1400 موفق به کسب رتبه "بین‌المللی" گردید.

کسب رتبه +A و امتیاز 95

طی انتشار پژوهش نامه دانش شناسی کشاورزی (سال هشتم، شماره دوم، اسفند 1400)، دوفصلنامه علمی رستنیها در ارزیابی و رتبه بندی مجلات علمی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، رتبه +A و امتیاز 95 را کسب نمود.

مطالعه بیشتر

به یاد استاد فقید، چهره ماندگار و گیاه‌شناس برجسته ایران (1399-1302)

سخن نخست: در هر دوره‌ای در جای جای این کره خاکی، چهره‌های شاخصی در زمینه‌های علوم مختلف وارد عرصه تحقیق شده که سرانجام، نامشان در صفحه تاریخ ماندگار می‌شود. سخن از فرهیخته‌ای است برخاسته از یکی از غنی‌ترین هرباریوم‌های خاورمیانه (هرباریوم وزارت جهاد کشاورزی "IRAN")، با کوله‌باری از دانش و تجربه، پژوهشگری بی‌بدیل که سختی‌های عبور از راه‌ها، بیراهه‌ها، دشت‌ها و قله‌های صعب‌العبور را با هدف دستیابی و شناسایی گیاهان ایران زمین برخود هموار نمود و قدم در راهی گذاشت که حاصل یکی از شاخص‌ترین زحماتش، نام او را به عنوان نخستین گیاه‌شناس ایرانی ...

کسب رتبه بین المللی در سال 1399

دوفصلنامه علمی رستنیها براساس ارزیابی سال 1399 مندرج در پرتال نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در فهرست نشریات "بین‌المللی" قرار گرفت.

کسب رتبه علمی "الف" در سال 1398

دوفصلنامه علمی رستنیها براساس ارزیابی سال 1398 مندرج در پرتال نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، موفق به کسب رتبه علمی "الف" گردید.

نمایه شدن نشریه در پایگاه های استنادی "اسکوپوس" و "دواج" از سال 1398

دوفصلنامه علمی رستنیها از سال 1398 در پایگاه های استنادی "اسکوپوس" و "دواج" نمایه شده است. ضمنا براساس اعلام مؤسسه اسکپوس در سال 2021، رتبه Q4 به مجله تخصیص داده شد.

مطالعه بیشتر

کسب رتبه به عنوان "مجله شایسته تقدیر"

نشریه علمی رستنیها از سوی هیات داوران ستاد بیست و ششمین دوره هفته کتاب سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در آذر ماه 1397 به عنوان "مجله شایسته تقدیر" برگزیده شد. این نشریه همچنین، در ارزیابی مجله های علمی ایران در رشته گیاه پزشکی در همان سال توسط فرهنگستان علوم (گروه علوم کشاورزی) در رتبه "خوب" قرار گرفت.